Uhrenholt I/S © 2012 • Privacy Policy • Terms of Use
Cover

Nyheder

 News

• Billeder fra Maj »

Billeder fra Maj

 

• Forår II »

Flere forårsbilleder

 

• Plov og Gyllevogn »

Flotte billeder af forårspløjningen og udbringning af kvælstof

 

 

 

 

Team Uhrenholt » det er ikke grej og udstyr, der udfører kvalitetsarbejde
Poul Uhrenholt Jensen


Poul er fra 1947 og står i fællesskab med Anders for driften af Uhrenholts produktioner. Poul og Birgit bor på Uhrenholt med 2 af deres 4 drenge. Poul flyttede med Birgit til Lønborg i 1971 hvor de købte Clausagergaard. I 1981 købte Poul den senere døbte Uhrenholt. I 1999 solgte han Clausagergaard til sønnen Thomas Jensen. Nu driver han Uhrenholt udover at deltage aktivt i forskellige sammenhænge.
Cover

Birgit Lyse Clausager Jensen


Birgit er fra 1951, og det er hende der holder det hele i gang. Hun passer grisene, har medarbejderne på kost til morgenkaffe, og har igennem mange år haft alle medarbejdere på kost til både aftensmad og middagsmad. Hun har stor erfaring med pasning af klima grise, i kraft af hendes arbejde på gården igennem mange år. I fritiden holder vores alles mor meget af at passe haven og være sammen med familien.
Cover

Anders Uhrenholt Jensen


Anders er fra 1981 og er fast ansat på Uhrenholt. Han har arbejdet løst på gården siden sin barndom, med spring til Landbrugsskoler og et enkelt andet job.
I 2005 afsluttede Anders Landbrugsskolen som faglært landmand. Anders har ansvaret for Uhrenholts planteproduktion og maskinstationen, hvilket indebærer kontakten udaftil. Anders kører hovedsagligt med rendegraveren. Meget kompetent og ansvarlig arbejdskraft.
Cover

Tommy Andersen


Tommy Andersen har gennem flere år hjulpet på Uhrenholt i de travle perioder. Men i foråret 2010 blev Tommy fastansat som markmand. Tommy bor i Skjern med familien og har stor erfaring indenfor landbrug. Med en uddannelse som agrarøkonom, er Tommy særdeles kompetent som markmand. På Uhrenholt er Tommy med til styre planteproduktionen i den rigtige retning. Ligeledes står Tommy for mejetærskeren og størstedelen af al gyllekørslen, udover at være en meget alsidig arbejdskraft
Cover

Esben Thesbjerg


Esben var per 1. januar 2012 færdiguddannet som faglært landmand og han returnerede til Uhrenholt, hvor han været ansat i uddannelsesforløbet. Esben er en vigtig del af plante- og maskinstationsdelen på Uhrenholt. Han er hovedansvarlig på blandt andet såmaskinen, men han afløser også til tider Anders på rendegraveren. Udover at være utrolig dygtig og løsningsorienteret er Esben en ung og frisk fyr, der er med til at holde et højt humør på Uhrenholt.
Cover

Kim Madsen


Kim er fra 1989 og blev ansat på Uhrenholt den 5. marts 2012 som markmand, hvor han udfører alle mulige opgaver i dels maskinstationen og dels planteavlen. Kim er uddannet landbrugsmaskinmekaniker i 2010 og er med sin mekaniker erfaring værdifuld i vedligeholdelsen af vores grej. Kim er bosat i Ølgod.
Cover

Olena Kutxyma


Arlona er født i 1987 og bor i Skjern. Hun er ansat på Uhrenholt den 1. november 2011 og udfører en uundværlig hjælp i stalden ved Poul og Birgit.
Cover

Christian Pinderup


Christian er født i 1954 og bor i Tarm med sin kone Mette. Christian blev ansat i stalden på Uhrenholt i begyndelsen af 2013 og er en uvurdelig hjælp og et dejligt positivt element. Før Uhrenholt har Christian været ansat på en sobesætning i 6 år før han var på Vestas i 4,5 år. Christian har to børn og fem børnebørn.
Cover

Claus Uhrenholt Jensen


Claus går på universitetet i Ålborg, hvor han studerer til Civilingeniør i Energi. Fast mand i høsten og ansvarlig for hjemmesiden og al ressourceregistrering og fakturering.
Cover


 

 

Samarbejdspartnere vi er stolte af...